Zongorák
Pianínók
Limitált modellek
Steinway különlegességek (Crown Jewels)


Steinway & Sons zongorák

A Steinway&Sons az 1853-as new-yorki megalapítása óta a mai modern zongorakészítés alapjait tette le, több mint 120 szabadalmával. A cél a cégalapító Henry E.Steinway alapelvével összhangban: " A lehető legjobb zongorát készíteni." A legjobb konstrukció, mely világszerte a zongora építés alapjait képezi:

  • a kimagasló minőségű anyagok kiválasztásával, felhasználásával,
  • 80 % kézi munka, több mint 150 éves gyártási tapasztalat, a modern és környezetbarát gyártástechnológiával ötvözve,
  • magas szintű marketing munka, az egész világra kiterjedő kereskedelmi hálózattal.

Minden Steinway egyben egy eredeti és művészi darab is, kitünő konstrukció, elkötelezett mesterek által elkészítve.

Tekintse meg a Steinway&Sons gyár történetét, kattintson ide


Zongorák

 
S-155 zongora

Méretek:
Hossz: 155 cm
/szélesség: 146,5 cm/
Súly: kb. 252 kg

Kis térben utánozhatatlan hangot adnak ezek a Steinway rövid zongorák. A legkisebb Steinway zongora Modell S-155, minden olyan jellegzetes tulajdonsággal rendelkezik, mely világszerte minden Steinway zongoráról köztudott.

Különleges színek és egyedi furnérok megtekintéséhez kattintson ide.
 
M-170 zongora

Méretek:
Hossz: 170 cm
/szélesség: 146,5 cm/
Súly: kb. 275 kg

Az M-170-es modellnek, testvéréhez az S-155-ös modellhez képest a hosszabb húrok és nagyobb rezonáns következtében, hangzása nagyobb.

 
O-180 zongora

Méretek:
Hossz: 180 cm
/szélesség: 146,5 cm/
Súly: kb. 280 kg

Ez a zongora a képzett játékos számára minden technikai előfeltétellel rendelkezik és egy hivatásos zenész számára egy ideális gyakorló hangszer.

Különleges színek és egyedi furnérok megtekintéséhez kattintson ide.
 
A-188 zongora

Méretek:
Hossz: 188 cm
/szélesség: 147 cm/
Súly: kb. 315 kg

A Steinway A-188-nál a hangszín gazdagság, a precízió úgy, mint a széles hangzásbeli kibontakozási lehetőség ideális módon ötvöződnek. Mint minden Steinway modell, az A-188-as is rendelkezik hangtartó pedállal.

 
A/S-188 zongora

Méretek:
Hossz: 188 cm
/szélesség: 147 cm/
Súly: kb. 315 kg

A képzés és a művészi minőség nem lehet a közintézmények szűkös anyagi helyzetének az áldozata. Ezért egy olyan speciális A/S-188 modell került kifejlesztésre, mely az intézmények különleges követelményeinek, mindenekelőtt a zeneiskoláknál, zenei főiskoláknál és hasonló képzési helyeken való nagy igénybevételnek a lényeges szempontokat tekintve eleget tesz: 100 % Steinway minőség, tetszetős optika, praktikus felület és mindez egy fölöttébb vonzó áron! Ennek a hangszernek az alapját a jól bevált A-188 modell képezi.
A hangszert kizárólag oktatási intézmények vásárolhatják, nagy gyári árengedménnyel.

 
B-211 zongora

Méretek:
Hossz: 211 cm
/szélesség: 148 cm/
Súly: kb. 345 kg

A B-211-es modellt hangárnyalatainak gazdag skálája és lélekkel teli hangja művészek, intézmények és zenebarátok kedvelt hangszerévé tette.

Különleges színek és egyedi furnérok megtekintéséhez kattintson ide.
 
C-227 zongora

Méretek:
Hossz: 227 cm
/szélesség: 155 cm/
Súly: kb. 400 kg

A finom piano-tól az erőteljes forté-ig, a diszkant tisztaságától a mélyreható basszusig a C-227 -es és a nagyobb D-274-es felülmúlhatatlan közvetítők a komponista, a művész és a publikum között.

 
D-274 zongora

Méretek:
Hossz: 274 cm
/szélesség: 157 cm/
Súly: kb. 480 kg

Utánozhatatlan hangjának és egyedülálló játéktechnikai tulajdonságainak köszönhetően a Steinway koncertzongorák világszerte kimagasló helyet foglalnak el, a koncert pódiumokon a legkedveltebbek.


A zongorák megvásárolhatók fekete selyemfényű, fekete fényes, színes polírozott, mahagóni polírozott, dióbarna polírozott, dióbarna selyemfényű, dióbarna matt színekben.


Limitált modellek

125. jubileumi év

A 125-dik évfordulóra tervezett limitált kiadású zongorát Graf Goertz tervezte.

Tisztelet a zene szeretete előtt.

Játék, színből és árnyékokból. Selyemfényű és magas fényű ellentétek kölcsönöznek egy egyedülálló életteliséget a zongorának, és feltöltik azt élettel, energiával. Nincs semmi cikornya a kontúrokban, felesleges részek sem találhatóak rajta, így mindez dinamikát és időtlen eleganciát kölcsönöz a zongorának.

tovább...150 éves a Steinway&Sons

A Karl Lagerfeld által tervezett Steinway jubileumi zongora végigjárt egy turnét a Steinway Házakban úgy, mint Berlinben, Hamburgban és Münchenben.

Hogyan gratulál a Haute Couture mestere a zenetörténelem legismertebb koncertzongorájának a 150 éves születésnap alkalmából? Minden esetre Karl Lagerfeld sem hagyhatta ki, hogy, hogy ne tervezzen a legendás Steinway számára egy jubileumi zongorát. A divattervező stílusát átvitte a divat világából a zongora készítés legmagasabb művészetébe is.

tovább...

A 150. születésnapra az 1800-as évek végén már gyártott B-modellű zongora is ismét gyártásra került, amely reprezentálja az eleganciát, a viktoriánus bútorstílust a XIX. század végéről. Különleges lábak, gyönyörűen faragott kottatartó, mely palisander és fekete színben kerül gyártásra.160 éves a Steinway&Sons

Arabesque
A Steinway & Sons 160. születésnapjának tiszteletére a cég felkérte a világhírű design bútortervezőt Dakota Jacksont, hogy megalkossa az Arabesque-t, egy különleges zongorát. A mindössze 50 darabból álló kollekció az Arabesque egy különleges mestermunka, amely ötvözi a világ legünnepeltebb designerjének művészetét és a Steinway & Sons megjelenését.
Az "arabesque" a balettben egy póz, amelyben a táncos combjai nyújtva, kitartva vannak, a pozíció energiát igényel, tökéletes egyensúlyt, és gyönyörű hibátlan mozdulatot. Az Arabesque zongora ezt mutatja be a spirális, ötszögletű lábával, különlegesen ívelt tetőkitámasztó és pedál formájával és egyedi fekete-szürke megjelenésével.Tricentennial

A zongora 300 éves születésnapja alkalmából a Steinway&Sons egy rendkívüli kihívás elé állt: elvállalta egy a formájában kiteljesedett zongora készítését művészi házzal, mely a Steinway&Sons technikai újítások és kézművesség által formált tradícióját testesíti meg és mely egyben e nagyszerű hangszer zenei világra gyakorolt hatásának új benyomást kölcsönöz. Ennél a darabnál egy a hamburgi és new yorki Steinway gyárak által gyártott közös termékről van szó, mellyel először a globális tudatot szeretnék tükrözni, másrészt a két gyár tudását és tevékenységét szeretnék bemutatni.

tovább...Steinway különlegességek ( Crown Jewels)

Minden Steinway Crown Jewels zongorát és pianínót a legigényesebb kézimunkával egyénileg készítik el tulajdonosa számára.

Ez annyit jelent: a tulajdonosok nem csak a modellt, a kiválasztott fákat és az erezetet választhatják ki. Drágakövének készítését saját szemével is végigkísérheti - melyet a hamburgi Steinway Gyár mesterműhelyében tett látogatásával tekinthet meg.

A következő Steinway Crown Jewel zongorák és pianínók választéka magába foglalja a Steinway&Sons modell paletta minden méretét:
  A Malachit
Végtelen a telített színek mélysége. Kimeríthetetlen a lendületes formák gazdagsága. A malachit már ősidők óta a remény és bizalom szimbóluma.

A Steinway&Sons Malachit-ja
Az értékes ámbrafából készül, melynek isteni színezete a csíkos és enyhén erezett részeket jól kiemeli. A természet egy ékszere.
A Topáz
Olyan gyengéd, mint a lenyugvó nap aranya. Meleg, mint kandallóban a tűz. Szép, mint egy ritka virág szirmai.

A Steinway&Sons Topáza
Értékes mahagóni pommeléből készült. E különleges furnér karizmatikus struktúrája erőteljes ragyogást és intenzív meleget sugároz. A természet egy csodája - és a Steinway&Sons egy csodája.
A Zafír
Mélykék és mondákkal átszőtt. A vonalak, melyek e kő közepén találkoznak, a reményt és hűséget szimbolizálják.

A Steinway&Sons Zafírja
A legnemesebb kelet indiai paliszanderből készült. Karakterisztikus és elbűvölő erezetének kifejezőereje. Meleg és mély a zongorából sugárzó csillogás. Érték az örökkévalóság számára.
A Smaragd
A termékenység, élet és bölcsesség együttes fogalma. Mély zöldje mágikus vonzerővel rendelkezik.

A Steinway&Sons Smaragdja
Válogatott Santos paliszanderfából készült. Finom csillogásának, meleg barna árnyalatainak és az erezet egyenletes ismétlődésének harmonikus összjátéka ezt a zongorát egy ritka és sokkarátos hangszerré varázsolják.
Az Opál
Ragyogó szépség. Világos türkizzöldje úgy ragyog, mint a tenger, melyben a nap fénye tükröződik.

A Steinway&Sons Opálja
A szokatlan és kontrasztos erezet és a Kevazingo bubinga finom, világos fényei a zongorának egy csodálatos könnyedséget és ellenállhatatlan vonzerőt kölcsönöznek. Az érzékek szimfóniája.
A Rubin
Csillogó érték, ritka és elbűvölő. Piros és mély tüze végtelen, mint a szerelem.

A Steinway&Sons Rubinja
Az összes Crown Jewels termék legértékesebbje a legfinomabb makassar ébenfából. Elvarázsoló mély feketéből és pirosas barnából álló szerkezete lélegzetelállító erőt sugároz ki. Egyedülálló szerelmi vallomás.
Az Aquamarin
Az ég világoskékjétől a tenger mély árnyalatáig. Átlátszósága és briliáns fényereje miatt áll tiszteletben.

A Steinway&Sons Aquamarinja
Értékes jégbirsből készült, melynek erezete olyan élénken csillog, mint a téli jégvirág. Egy egyedülálló és fényben csillogó ékszer.
A Tigris szem
Titokzatos és exotikus mint a tigris pupillája, melyben a természet végtelen gazdagsága tükröződik.

A Steinway&Sons Tigris szeme
Az indiai almafa kifejezésben gazdag fájából készül. Egy sötét csík ritmikusan hangsúlyozza a világos, enyhén pirosasan csillogó alapszínt. Az örökkévalóság fellángoló tükröződése és generációk ragyogó köve.
A Jáspis
Értékes és színekben gazdag, mint az élet kis szakaszaival és egyéni életteliségével.

A Steinway&Sons Jáspisa
Értékes diófa gyökeréből készült. A kifejezésében gazdag faszerkezet a mindig új, virtuozitásában egymást felülmúló variációkban a fa meleg, sötét árnyalataival játszik. Egy pianínó, mely olyan, mint egy művészi alkotás.Pianínók

Egy zongorista karrierjének kezdetén pianínón játszik. Ezért a feltörekvő tehetségek számára kezdetektől fogva szükséges, hogy kedvező feltételek álljanak rendelkezésükre, ahhoz hogy tehetségüket kibontakoztathassák. A Steinway pianínók mechanikus működése kimagasló, mely többek között köszönhető az előállítás precizitásának is. A zongoragyártás sikeres alapjait, úgy, mint a konstrukciót, az anyagok kiválasztását és a kézműves munkát ugyanúgy, kompromisszumok nélkül alkalmazzák a pianínógyártásban is.

A Steinway pianínó - egy egyedi művészi darab, mely a legnagyobb játékélményt nyújtja.

 
V-125 pianínó

Méretek:
Magasság: 125 cm
/szélesség: 152,5 cm/
Mélység: 67,5 cm
súly: kb.267 kg

A hangzás minősége, tartóssága és a hangszer értékállósága a V-125 modellű pianínót egy igazi Steinway-é teszik. Sokak számára ez a pianínó jelenti a belépést a Steinway modellek hangzásvilágába.

 
K-132 pianínó

Méretek:
Magasság: 132 cm
/szélesség: 152,5 cm/
Mélység: 68 cm
súly: kb. 305 kg

A Steinway pianínó modell K-132, melyet gyakran a zongora helyettesítőjeként választanak, a kis helyigény előnyeit egyesíti egy Steinway minden jellemző tulajdonságával.

Különleges színek és egyedi furnérok megtekintéséhez kattintson ide.

A pianínók az alábbi színekben rendelhetők: fekete selyemfényű, fekete fényes, színes polírozott, mahagóni polírozott,vagy matt, dióbarna polírozott, vagy matt, tölgy matt.
Főoldal
© 2015 Opera Zongoraterem | Impresszum